• Pemilihan Keadilan 2018

KENYATAAN MEDIA

JPP telah menerima senarai penuh keanggotaan bagi kegunaan pemilihan 2018 daripada Ibu Pejabat KEADILAN. Senarai ini akan digunakan bagi proses pengundian yang akan berlangsung dari 14 September sehingga 14 Oktober 2018


Untuk memastikan proses pengundian dapat berjalan dengan lancar semua anggota parti diminta untuk membuat semakan status keanggotaan masing-masing melalui laman web rasmi parti https://keadilanrakyat.org atau laman web semakan keanggotaan http://checking.keadilanrakyat.my.


Semakan oleh setiap anggota parti ini penting dilakukan untuk memastikan semua butiran maklumat senarai anggota ini dapat digunakan semasa hari pengundian. Kesilapan maklumat diri anggota boleh menyebabkan anggota berkenaan menghadapi masalah sewaktu proses hari mengundi nanti.


Sekiranya anggota parti mendapati terdapat kesilapan maklumat diri perlulah dimaklumkan kepada ibu pejabat parti melalui email : ibupejabat@keadilanrakyat.org beserta bukti pengenalan diri sebelum 24 Ogos 2018.


JPP juga memohon kerjasama semua calon-calon yang bertanding pada pemilihan 2018 untuk membantu menyampaikan maklumat ini kepada semua anggota parti diperinkat Cabang agar proses pengundian dapat berjalan dengan lancar.


Dato’ Rashid Bin Din

Pengerusi JPP 2018

16 Ogos 2018.330 views0 comments

Recent Posts

See All